100% su

CLUB H7 [Amsterdam]

Event info
Date: December 14, 2019
Time: 23:00
Location: CLUB H7
Address: HUMBERWEG 7 Amsterdam
Phone: +31 6 48241325
Website: http://www.100procentsu.nl/index.html
Event: https://www.facebook.com/100procentsu/
Details

100%SU is een gloednieuw concept waarbij je een mix van bekende Caribische deuntjes van nu voorbij hoort komen! De editie “Tropical Vibes” met als thuisbasis Club H7 in Amsterdam belooft een hete nacht te worden met maar liefst 2 livebands en 10 dj’s die je naar hogere tropische sferen brengen!

Deze avond mag je niet missen dus blok zaterdag 14 december meteen in je agenda! Topformatie PASSION, bekend om hun urbankawina vibes zal deze avond op het podium staan om de heupen los te gooien. Muziek formatie THE BAND is aanwezig om wat heerlijke hindi pop ten gehore te brengen, de leadzanger KIEREN KEDAR zal deze dag gezellig zijn verjaardag met ons vieren!

Deze avond trakteert 100%SU alle party people op dancehall, urban, soca, afro, reggae, r&b, latin, urbankawina, house, eclectic, urban, hiphop, kortom voor ieder wat wils!

Met onder andere D-RASHID achter de draaitafel, met een mix van opzwepende house en sexy latin zorgt hij ervoor dat niemand stil blijft staan! MIKE MOTION zal jullie voorzien van wat heerlijke beats, daarnaast zijn DJ FRANCK, DJ SENZY, DJ MOORTJE, DJ ZUNILS, DJ SURIFAME, DJ SA-HEAT, DJ DJO & NILO en DJ GIZZY met MC LOYD on the mic ook van de partij om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen!

Laat niemand je achteraf vertellen hoe gezellig het was en zorg er voor dat je erbij bent! Spread the word, spread the “Tropcial Vibes” en invite al je vrienden voor een geweldige editie van 100%SU!

 

Line up

PASSION (LIVE)
THE BAND (LIVE)
D-RASHID
FRANCK
MOORTJE
MIKE MOTION
ZUNILS
SENZY
GIZY
SAHEAT
DJO&NILO
SURIFAME
MC LOYD

Add to Google Calendar

Add Now
Current track

Title

Artist